Martabak “SARI”

Kulanuwun sedulur  ehh karo santai ya… Sapa sing durung pernah ngrasakna Martabak “Sari” Kebondalem, Purwokerto….rasane jan enak pisan, nikmat, gurih tur asin nek wong Banyumas ngarani ..nylekamin pisan, ngandem, jos gandos,  apa maning yaa…..Nek di makan anget anget karo nyruput teh kenthel… jan ..nganti mertua liwat be ora weruh….aku lagi ora promosi lho… ning bener lho wis tek coba ngendi-ngendi ujarku  sing paling enak ya martabake Mas Sultoni Kebondalem…rasane pas pisan, apamaning nggo lawuh buka puasa karo sambele bojone jan alhamdulilah nikmat pisan……biasane jam 4 sore wis buka nek rame  jam 9 wis entek ….wis sedulur jajal bae nek ora enak meneng bae ya…..suwun..kelilan…

1 Comment

  1. wah pak agus maturnuwun ya dipromosikna..mbok ana sing arep pesen ya bisa nang no telp 0281-5779499


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s